Birinci Dış Danışmanlar Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi – Yaşar Üniversitesi

Birinci Dış Danışmanlar Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin,  enerji alanındaki en güncel ders programlarıyla yetiştirilmesi ana amacı kapsamında, birinci dış danışmanlar kurulu toplantısı 13 Mart 2013 tarihinde Üniversitemizin Senato salonunda yapılmıştır.

Bu toplantıya,  Belediye (İzmir Konak Belediyesi Başkan Yard. Sn. Serpil GÜNGÖR), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hüseyin VATANSEVER), İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA Planlama Programlama Koordinasyon Birimi Başkanı Sn. Sibel ERSİN), Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD İzmir Ofisinden Sn. Birol YAVUZ), PETKİM Petrokimya Holding A.Ş. (Ar-Ge ve Teknoloji Uzmanı Sn. Dilek Çelenk), TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi (Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Sn. Mehmet AYGÜN), Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ) İzmir Rafineri Müdürlüğü (Enerji Yönetimi Şefi Sn. Özge ÖZTÜRK DÜDÜK), İzmir Jeotermal Sanayi ve Tic. A.Ş. (Genel Müdür Sn. E. Sinan ARSLAN ve İşletme Müdürü Sn. Hasan Çığ SEZER), ENERCON Servis Ltd. Şti. (Bakım Koordinatörü Sn. Fatih YENİGÜN),  AERO Rüzgar Endüstrisi A.Ş. (Kalite Güvence Yöneticisi Sn. Dr. Cenk SEVİM), Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. (Sistem İşletme Müdürü Sn. Mehtap ÇİFTÇİ) ve Yaşar Holding (Enerji Komisyonu Koordinatörü Sn. Necip ATILGAN)’in temsilcileri katıldılar.

Anilan toplantiya, Yaşar Üniversitesi`nden, Prof. Dr. Levent Kandiller (Müh. Fak. Dekanı), Yard. Doç. Dr. Emrah Bıyık (Müh. Fak. Dekan Yard.), Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, Yard. Doç. Dr. İlker Gürkan ve Araş. Gör. Mustafa Araz katıldı.

Toplantı, aşağıdaki gündem çerçevesinde gerçekleştirilmiştir:

16.00-16.10: Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent KANDİLLER’in Konuşması

16.10-16.20: Bölümün Kısa Tanıtılması-Prof. Dr. Arif HEPBAŞLI (Bölüm Başkanı)

16.20-16.25: Yurt Dışı Üniversite İşbirliklerinin Tanıtılması-Yard. Doç. Dr. Emrah BIYIK (Dekan Yard.)

16.25-16.45: Mevcut Ders Programının Kısa Açıklanması

16.45-17.30: Tartışma ve Öneriler

17.30-17.45: Dış Danışma Kurulunun Oluşturulması

17.45-18.15: Kokteyl

Toplantıya katılan paydaşların değerli görüş ve önerileri, güncelleştirilmekte olan programın hazırlanması sürecinde yararlanılmak üzere kayıt altına alınmıştır.

Dış danışmanlar kurulu oluşturularak, toplantının 6 ayda bir yapılmasına karar verildi.

Toplantıdan çekilen bazı fotoğraflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.