ECOSHOPPING Projesi’nin Dördüncü Toplantısı Brüksel’de gerçekleştirildi – Yaşar Üniversitesi

ECOSHOPPING Projesi’nin Dördüncü Toplantısı Brüksel’de gerçekleştirildi

2

EcoShopping projesinin dördüncü toplantısı 16-17 Mart 2015 tarihleri arasında, Brüksel/Belçika’da yapıldı. Toplantıda Yaşar Üniversitesi proje ekibini Dr. Orhan Ekren temsil etti. Proje için önemli mihenk taşlarından biri olan toplantıda Avrupa Komisyondan bir görevli de bulundu. Projenin yönetimi ve iş planlarının teknik detayları ile bugüne kadar yapılanları sorguladı. Komisyon görevlisinin ön değerlendirme görüşüne dayanarak, projenin ara değerlendirilmesi başarılı bulundu. Her bir partner bugüne kadar yapılanlar ve gelecekte yapılması planlanan işler konusunda bir sunum yaptı. Toplantının sonunda, proje koordinatörü, projenin Avrupa Komisyonu görevlisi önünde başarılı bir şekilde sunulması ve ön olumlu görüş bildirmesi nedeniyle, tüm partnerlere katkıları için teşekkür etti.