ECOSHOPPING Projesi’nin İkinci Toplantısı Zagreb’te gerçekleştirildi. – Yaşar Üniversitesi

ECOSHOPPING Projesi’nin İkinci Toplantısı Zagreb’te gerçekleştirildi.

EcoShopping projesinin ikinci toplantısı 24-25 Şubat 2014 tarihleri arasında, Zagreb/Hırvatistan’da yapıldı. Doç. Dr. Orhan Ekren, Yaşar Üniversitesi proje ekibinin temsilcisi olarak, toplantıya katıldı. Toplantıda, proje koordinatörü Enrique Crosser tarafından projenin yönetimi ve iş planlarının son durum hakkında bilgilendirme ile güçlü-zayıf yönleri hakkında bilgilendirme yapıldı. İş planlarının detayı ve gelecekte yapılacak yayınlar hakkında her iş planı lideri tarafından bilgiler aktarıldı ve üç ay içerisinde teknik bir toplantının iş planı yöneticileri arasında organize edilmesine karar verildi. Projenin web sayfası ve logosu tanıtılarak kararlaştırıldı. Toplantı sonunda, proje koordinatörü tüm katılımcılara ve destekleyenlere katkıları için teşekkür etti.

EcoShopping web sayfası:  http://ecoshopping-project.eu/

EcoShopping Logo:

EcoShopping  broşürüne ulaşmak için lütfen tıklayınız.