Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden “Enerji Bilinci” Oluşturulmasına Destek – Yaşar Üniversitesi

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencilerinden Emir Onan, Deniz Onagan ve  Can Sevimlican, 22 Mayıs 2013 tarihinde, Özkanlar İlköğretim Okulu`nda, 4., 5., 6., ve 7. sınıf öğrencilerine, Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında, “Enerji Bilinci” üzerine seminer verdiler. Büyük ilgi gören etkinlikte, enerjinin tanımı, enerji kaynakları çeşitleri, elektrik enerjisi ile enerji  tasarrufu ve verimliliği üzerinde duruldu. Ayrıca, öğrencilerin enerjiyle ilgili merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.

Sunum fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.