Enerji ve Çevre Teknolojileri Üzerine 3. Alman-Türk İnovasyon Forumu (3rd German-Turkish Innovation Forum on Energy and Environmental Technologies) – Yaşar Üniversitesi

1

Dr. Arif Hepbaşlı, 19 Şubat 2015 tarihinde, Horizon 2020 çerçevesinde, Berlin Adlershof/Almanya Teknopark’da yapılan foruma katıldı.

Berlin-Adlershof Bilim ve Teknoloji Parkı (WISTA) 1991 yılında kurulmuş olup, yaklaşık 4.2 km2’lik alanı kaplamaktadır ().

Forumda, her iki ülkeden değişik girişimciler, araştırma enstitüleri ve üniversiteler bir araya getirildi. Bazı Alman-Türk inovasyon partnerlikleri oluşturuldu.