ÖĞRENCİLERİMİZ VIESSMANN FİRMASINI ZİYARET ETTİ – Yaşar Üniversitesi

ÖĞRENCİLERİMİZ VIESSMANN FİRMASINI ZİYARET ETTİ

.

1. sınıf öğrencilerimiz ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan VIESSMANN tesisini bölümümüz öğretim üyesi Dr. Emrah Bıyık ve araştırma görevlisi Hüseyin Günhan ÖZCAN ile ziyaret ettik.

İlk olarak ürün çeşitliliği, üretim süreçleri, kalite kontrol yöntemleri ile ilgili bilgi aldık. Ardından işletmede kapsamlı bir tura çıktık ve sırasıyla kombi ve ısı değiştirici üretim bantlarını, AR-GE ve test merkezini, ve ısı pompalı ısıtma ve soğutma tesisini inceledik. İşletme turunun en sonunda tesisin çatısında kurulu olan fotovoltaik enerji santrali hakkında bilgi aldık. Gerçekleştirilen teknik gezi birinci sınıf öğrencilerinin kombi ürünleri ve enerji sistemleri hakkında bilgi edinmelerini sağlaması bakımından oldukça önemliydi.