Staj Belgeleri Teslimi Hakkında Önemli Duyuru – Yaşar Üniversitesi

Staj Belgeleri Teslimi Hakkında Önemli Duyuru

YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE,

İlk stajını yapan öğrenciler (5 günlük staj) ESE 299 Mesleki Oryantasyon dersine,

İkinci stajını yapan öğrenciler (30 günlük staj) ESE 399 Staj dersine kayıt olmalıdırlar.

Staj defteriniz ve raporunuzun teslimi için son tarih 29 Eylül Cuma günüdür. Staj defterinizde ilgili kısımlarda işletmede yetkili kişinin imzası ve işletmenin kaşesinin bulunması gereklidir. Ayrıca staj raporunuzun tüm sayfaları yine işletmede yetkili kişi tarafından imzalanmalıdır. Staj defterinizde bulunan değerlendirme formunun da yine işletmedeki yetkili kişi tarafından doldurulması, imzalanması ve zarf içinde (zarfın ağzını da imzalayarak) size teslim edilmesi gerekmektedir. Bu zarfın da staj defteri ve staj raporu ile birlikte teslim edilmesi gerekmektedir.

Daha sonra ilan edilecek tarihte stajınız ile ilgili bir sunum yapmanız beklenecektir. Sunumunuzun da 29 Eylül Cuma gününe kadar hazırlanmış olması gerekmektedir.

Staj raporunuzu ve staj defterinizi taratıp, sunumuzu da içeren bir CD’yi de 29 Eylül Cuma gününe kadar teslim etmeniz beklenmektedir.

Staj ile ilgili tüm belgelerinizi Arş. Gör. Hüseyin Günhan ÖZCAN’a teslim edebilirsiniz.

Staj Komisyonu