Bölümümüzün İlk Mezunu Uluslararası Bir Sempozyumda Bildiri Sundu – Yaşar Üniversitesi

Bölümümüzün İlk Mezunu Uluslararası Bir Sempozyumda Bildiri Sundu

Bölümümüzün ilk mezunlarından Evin EGELİ, bitirme projesinden ürettiği “Exergetic Performance Evaluation of a Solar-Assisted Heat Pump System (Evin Egeli, Levent Bilir, Emrah Biyik, Arif Hepbasli)” başlıklı bildiriyi, 24-26 Ekim 2016 tarihleri arasında, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi/İstanbul’da düzenelenen 10. Uluslararası Temiz Enerji Sempozyumu’nda sözel olarak sundu.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Arif Hepbaşlı, Evin EGELİ’nin müthiş sunumunu izleme ve heyecanını yaşama fırsatı buldu.

Halen Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü’nde yüksek lisans yapan Enerji Sistemleri Mühendisi Evin EGELİ’yi candan kutlar, başarılarının devamını dileriz.

evin-egeli