ECOSHOPPING Projesinin Beşinci Toplantısı Viyana’da Yapıldı – Yaşar Üniversitesi

ECOSHOPPING Projesinin Beşinci Toplantısı Viyana’da Yapıldı

EcoShopping projesinin beşinci toplantısı, 17-18 Eylül 2015 tarihleri arasında, Viyana/Avusturya’da yapıldı. Toplantıda,  toplam üç araştırmacıdan oluşan (Dr. Orhan Ekren, Dr. Emrah Bıyık ve Dr. Arif Hepbaşlı) Yaşar Üniversitesi proje ekibini, Dr. Arif Hepbaşlı temsil etti. Toplantının birinci gününde, proje koordinatörü Enrique Grosser, tüm katılımcılara hoş geldin diyerek başladı ve gelecek 12 ayın odak noktalarının altını çizdi. Her partner, bugüne kadar yapılanlar ve gelecekte yapılması planlanan işler konusunda bir sunum yaptı.  İkinci günde, başarının artırılması için risklerin ve potansiyel engellerin belirlenip onların etkin olarak nasıl ele alınacağını analiz etmek için yapılan bir beyin fırtınası semineri olan, “Başarıyı Artırma Strateji Semineri (BASS)”, BASS uzmanı Lars Iversen tarafından verildi. Bu bağlamda, etkin bir başarıyı artırma stratejisine yönelik olarak üç grup çalışma etkinliği yürütüldü. Tüm katılımcılar, aynı zamanda,  toplantının yapıldığı yer olan Avusturya Teknoloji Enstitüsü (Austrian Institute of Technology, http://www.ait.ac.at/)’nün  araştırma tesislerini gezme fırsatı buldular.

5thmeeting