Staj belgeleri ile ilgili önemli duyuru – Yaşar Üniversitesi

Staj belgeleri ile ilgili önemli duyuru

Yaz döneminde stajını gerçekleştirmiş öğrencilerimizin teslim ettiği belgelerde ilgili eksiklikler tespit edilerek, listelenmiştir. Söz konusu excel dosyasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Eksikliği bulunan öğrencilerin bu eksikliklerini tamamlamaları için son tarih 26 Ekim 2018’tir. Bu tarihe kadar eksikliğini gidermeyen öğrenciler staj dersinden BAŞARISIZ olarak değerlendirilecektir. Gerekli olan evraklarınızı Arş. Gör. Hüseyin Günhan Özcan’dan alarak eksik kısımları tamamlayabilirsiniz. İlaveten, her birinizin staj kontrol listesinide doldurmanız gerekmektedir.

Bu durum nedeniyle staj sunumları 5 Kasım 2018 tarihine ertelenmiştir.

Öğrencilerimizin staj dersinin lectures sayfasına ESE4811_2018_2019 şifresi ile kaydolmaları önem taşımaktadır.

Staj konusunda gerekli olan hassasiyet ve özeni göstereceğinizi umar, başarılar dileriz.

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu