STAJ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU – Yaşar Üniversitesi

STAJ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Stajınız sonunda bölüm staj komisyonuna aşağıda belirtilen belgeleri teslim etmeniz gerekmektedir;

• Staj defteri (Arş. Gör. Hüseyin Günhan ÖZCAN’dan stajınıza başlamadan önce alabilirsiniz)

Staj defterinize gün gün satjınızda yaptığınız faaliyetleri işlemeli ve ilgili yerleri iş yerinde bulunan sorumlu kişiye imzalatmalısınız.

Ayrıca staj defterinizin sonunda bulunan staj değerlendirme formunu işyerinde sizinle ilgilenen sorumlu kişiye doldurtmalısınız ve kapalı zarf içerisinde ağzı sorumlu kişi tarafından imzalanmış şekilde stajınız sonunda bölüme teslim etmelisiniz. Bu değerlendirme formu gizlidir, sizin bu formu doldurulmuş haliyle görmemeniz gerekmektedir.

• Staj raporu

Stajınızda yaptığınız faaliyetleri, iş yerinin tanıtımını, faaliyet konusunu ve satjınızda ilgilendiğiniz konu ile ilgili termodinamik, ısı transferi, enerji verimliliği hakkındaki hesaplamalarınızı içeren staj raporunuzu bölümümüz web sayfasında belirtilmiş olan yazım kurallarına UYGUN ŞEKİLDE hazırlayıp, her sayfasını iş yerinde sizinle ilgili kişiye imzalatarak stajınız sonunda bölüme teslim etmelisiniz.

HER İKİ BELGENİN TESLİM TARİHİ YENİ DÖNEMİN AÇILIŞI İLE BİRLİKTE İLAN EDİLECEKTİR. BU NEDENLE YENİ DÖNEM AÇILANA KADAR BU İKİ BELGEYİ HAZIR HALE GETİRMENİZ ÖNEMLİDİR.

Stajınızda başarılar dileriz.

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Staj Komisyonu