ZORUNLU VE/VEYA İSTEĞE BAĞLI STAJ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE – Yaşar Üniversitesi

ZORUNLU VE/VEYA İSTEĞE BAĞLI STAJ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Zorunlu / Gönüllü Mesleki Staj yapmak isteyen öğrencilerimizin yasal olarak almaları gereken “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” bu yıl itibarıyla uzaktan eğitim modüllerini tamamlamaları ile gerçekleştirilecektir.

Eğitimler 17.04.2018 tarihi itibarıyla aktif hale gelmiş olup, bu eğitime katılabilmek için bölümümüzde staj yapacak öğrencilerin isimlerini 4 MAYIS CUMA saat 17:00’a kadar Dr. Öğretim Üyesi Levent BİLİR ve Arş. Gör. Hüseyin Günhan ÖZCAN’a e-mail ile bildirmeleri GEREKMEKTEDİR. Bu tarihten sonra eğitime kayıt mümkün OLMAYACAKTIR. Kayıtları tamamlanan öğrencilerimiz eğitime başlayabilirler. Daha önce “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”ni ve eğitim sertifikasını almış öğrencilerin eğitime katılması gerekmemektedir.

Eğitim modüllerine başlanabilmesi için öğrencilerimizin önce “Zorunlu Mesleki Staj 2018 Ön Test” i tamamlaması gerekmektedir. Ön testin geçme notu üzerinde bir etkisi yoktur. Eğitimin etkinliğinin belirlenmesi için Ç.S.G.B. tarafından istenen bir uygulamadır.

Bu sınavı tamamladıktan sonra sırasıyla Modül 1’den Modül 5’e kadar (Toplam 5 ayrı modül) eğitim içeriklerini okuyacaklar. Tüm modüller bittikten sonra “Zorunlu Mesleki Staj 2018 Son Test” sınavını tamamlayıp, 70 puan ve üzerinde alanlar başarılı olup, eğitim sertifikasını almaya hak kazanacaklardır.

Eğitimin kapanış tarihi 31 Mayıs 2018 akşamı olacaktır. Bu tarihe kadar tüm Modüller tamamlanmalı ve Test sınavı tamamlanmalıdır.