2023 Yaz döneminde staj yapmış olan öğrencilerimizin dikkatine – Yaşar Üniversitesi

2023 Yaz döneminde staj yapmış olan öğrencilerimizin dikkatine

2023 Yaz döneminde staj yapmış olan öğrencilerimizin dikkatine,

Staj yapmış olan öğrencilerin 2023-24 yılı güz döneminde ESE 4811 Internship dersine kayıt olmaları gerekmektedir. Staj dersinin 8 AKTS’lik ders kredisi güz döneminde alabileceğiniz krediye dahil olmamaktadır.

Öğrencilerin İngilizce hazırladıkları staj raporlarını ve staj defterlerini, staj yaptıkları işletmede kendilerinden sorumlu olan kişi tarafından hazırlanıp ağzı kapalı, imzalı ve/veya kaşeli şekilde zarfa konulmuş olan “Genel Değerlendirme Formu” ile birlikte Arş. Gör. Nezir Yağız Çam’a 23 Ekim 2023 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Geç teslim edilen staj belgeleri kabul edilmeyecek ve staj ders notu olarak “U” verilecektir.

Staj raporu hazırlanırken aşağıdaki staj değerlendirme formundaki maddelere dikkat edilmesi gerekmektedir.

Staj değerlendirme formu

Başarılı bir dönem dilekleriyle,