Stajlar Hakkında Önemli Duyuru – Yaşar Üniversitesi

Stajlar Hakkında Önemli Duyuru

Sevgili öğrenciler,

Bildiğiniz üzere 30 iş günlük staj öğretim programımızın bir parçasıdır. Bununla beraber bu seneki olağanüstü durum nedeniyle staj için aşağıdaki alternatifler seçilebilecektir.

• Normal yaz döneminde stajını gerçekleştirmek isteyen öğrenciler bu şekilde stajlarını yapabilirler. Staj yapacakları firmada yaz aylarında 30 iş günü stajlarını gerçekleştirip, staj defterlerini ve raporlarını hazırlayıp stajlarını bitirebilirler. Bu öğrenciler aşağıdaki linkte belirtilmiş olan başvuru prosedürünü izlemelidirler;

• Yaz ayı boyunca bir işletmede stajını gerçekleştirmek istemeyen öğrenciler bölüm tarafından kış aylarında organize edilecek olan ve detayları daha sonra açıklanacak plan programa katılabilirler. Bu öğrenciler yapılacak olan duyuruları takip etmelidirler.

İkinci alternatifin staj yapmanın kolay yolu olmadığını bilmenizi isteriz. Staj değerlendirmesinde bazı raporlar ve/veya hesaplamalar ve/veya sınavlar yapılarak ele alınacaktır.

Hepinize sağlıklı günler dileriz.