Türkiye’nin ilk Temiz Hidrojen Ideathonu Hakkında – Yaşar Üniversitesi

Türkiye’nin ilk Temiz Hidrojen Ideathonu Hakkında

“Türkiye’nin ilk Temiz Hidrojen İdeathonu BEST For Hydrogen’de 23-24 Ekim‘de Yaşar Üniversitesi‘nde bir araya geliyoruz. Alt temaları; Hidrojenin Taşınması ve Depolanması; Temiz Kaynaklardan Hidrojen Üretimi; Üretim Maliyetlerinin Azaltılması; Üretim Teknolojilerinin Geliştirilmesi; Kullanım Güvenliğinin Artırılması; Yeni Kullanım Alanlarının Geliştirilmesi; Karbon Ayak İzi Yüksek Endüstriler ile Entegrasyonu olan bu etkinlikte, 4-6 kişilik takımlar, 2 gün boyunca ilgili temalarda proje üretilecek olup jüri değerlendirmesine sunulacak olan gruplardan kazanan ilk 3 grup için ödüller mevcuttur. Düzenlenen Ideathon etkinlikleri ile işbirliği, yaratıcılık ve etkileşim geliştirilerek; Temiz Enerji ve Temiz Teknoloji Ekosisteminin güçlenmesi hedeflenmektedir.

Ödüller: Birincilik Ödülü 10.000 TL, İkincilik Ödülü 5.000 TL, Üçüncülük Ödülü 2.500 TL

Yer: Yaşar Üniversitesi

Tarih: 23-24 Ekim 2021

Düzenleyenler: Yaşar Üniversitesi, Yaşar BTTO, İZKA, ENSİA, BEST For Energy